0345 – 724944   |   info@belvedere-educatievezaal.nl  

Activiteiten in een landelijke omgeving

Van een vergadering, tot een teamuitje tot coaching met behulp van paarden, bij Belvédère vindt u het allemaal! Onze vergaderlocatie in de Betuwe is van alle gemakken voorzien en ook in de omgeving vindt u verschillende activiteiten om te doen. Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie!

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderruimte?

De ruimte (80 m2) is geschikt voor groepen van 25 (carré opstelling) tot circa 50 personen (bioscoopopstelling). Natuurlijk zijn ook kleinere groepen van harte welkom. Wij bieden diverse pakketten qua eet en drinkwensen deze kunt u vinden onder tarieven.
Lees meer

Paardencoaching

Paardencoaching als teambuilding

Paardencoaching is een bijzondere vorm van coaching waarbij ervaren en beleven centraal staat. Het natuurlijk gedrag van het paard kan leiden tot bijzondere inzichten in jezelf of jouw team extra leuk dus voor een teamuitje!
Lees meer

Het wilgje

Outdoor Groepsactiveiten

Actief en gezellig samen bezig zijn in de buitenlucht, dat is waar het bij Wilgje Buitensport om draait. Al meer dan 15 jaar organiseren ze diverse activiteiten, ideaal om te combineren met een lunch of vergadering bij Belvédère.
Lees meer

Escape Room

Escape Room XL

Iets met het hele team doen, dat kan bij Escape Room XL. Deze spannende escaperoom vraagt goede communicatie skills, ideaal dus voor een team. We hebben zelf ook een kijkje genomen en vonden het erg leuk!
Lees meer

Meer informatie?

Meer informatie over onze activiteiten? Specifieke vragen over uw situatie? 

Neem dan gerust contact met ons op. 

Belvedere brochure

Liever een kijkje nemen in onze brochure?

0345 – 724944   |   info@belvedere-educatievezaal.nl