0345 – 724944   |   info@belvedere-educatievezaal.nl  

Onze locatie

 Onze vergaderlocatie in de Betuwe is van alle gemakken voorzien. Zo hebben we een grote vergaderzaal, binnenplaats en terras. Deze pagina geeft een sfeerimpressie van onze locatie. 

Vergaderruimte

De algemene ruimte (80m2) is geschikt voor groepen vanaf 25 tot 50 personen. Denk bij de kleinere groepen aan een carré opstelling, en bij grotere groepen aan een bioscoopopstelling. Natuurlijk zijn ook kleinere groepen van harte welkom.  

 

Het rustieke hout, de warme grijstinten en de stoere inrichting geven de ruimte een moderne uitstraling. Je vergadert hier dan ook in een sfeervolle, ontspannen setting. 

 

Vanuit de vergaderruimte kom je via openslaande deuren uit op de binnenplaats met open haard. 

Binnenplaats

Via de openslaande deuren vanuit de vergaderzaal komt u op de binnenplaats met open haard en geniet u van het  uitzicht over de uitgestrekte landerijen. U kunt er heerlijk genieten bij de warmte van het haardvuur!

 

Deze binnenplaats is voorzien van een glazen wand waardoor de ruimte ook gebruikt kan worden als extra ruimte naast de grote vergaderzaal. Bij mooi weer kan deze wand open.

Buiten

Aangrenzend aan de binnenplaats is er een ruime gelegenheid om buiten te vertoeven. Als het lekker weer is, kunt u dus ook van het terras gebruik maken! 

 

Sinds kort staat er op het terras een Finse buiten sauna en hottub. Fijn om na een inspannende dag even te kunnen relaxen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een uitbreiding van uw vergader arrangement. 

Meer weten?

Meer informatie over onze locatie? Specifieke vragen over uw situatie? 

Neem dan gerust contact met ons op. 

Belvedere brochure

Liever een kijkje nemen in onze brochure?

0345 – 724944   |   info@belvedere-educatievezaal.nl