0345 – 724944   |   info@belvedere-educatievezaal.nl  

Paardencoaching voor uw team

Paardencoaching is een bijzondere vorm van coaching waarbij ervaren en beleven centraal staat.
Het natuurlijk gedrag van een paard kan leiden tot bijzondere inzichten in jezelf of je team.
Een paard reageert op gedrag dat je laat zien en op je innerlijke toestand. Zonder oordeel geeft paard het direct feedback.

 

De ontmoeting met het paard dringt vaak direct door tot de kern en brengt waardevolle inzichten. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Paardencoaching voor teams

Paardencoaching voor teams is een krachtig en effectief instrument. Het geeft op snelle en doeltreffende wijze inzicht in het functioneren van het team. 

 

In korte tijd komt naar voren hoe de verhoudingen liggen. Maar ook hoe de samenwerking verloopt en waar de mogelijke knelpunten liggen. Vervolgens wordt doelgericht gewerkt aan verbetering van de onderlinge samenwerking, vertrouwen en communicatie.

 

Dit helpt uw medewerkers beter leren functioneren op de werkvloer. Teams worden hechter, sterker en functioneler. 

Meer informatie?

Op de Belvédère wordt paardencoaching gegeven in een overdekte hal zodat de sessie niet afhankelijk is van de weersinvloeden. De sessies worden gegeven in combinatie met een vergaderarrangement in onze educatiezaal. Uiteraard is de paardencoaching ook zonder arrangement beschikbaar en bent u als individu of als team van harte welkom.

 

Wilt u meer weten over paardencoaching? Een sessie inplannen? Of heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen. Neem voor meer informatie over paardencoaching ook een kijkje op deze site!

Lees ook: Tarieven | Activiteiten | Locatie

Belvedere brochure

Liever een kijkje nemen in onze brochure?

0345 – 724944   |   info@belvedere-educatievezaal.nl